Turbo Buick Forums banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I put a new thrasher 92 street chip in my car a few days ago and my car does not run properly with it in. I have a stck turbo, ic, and injectors, and my car runs in the high/mid 12's. I installed the chip, set fuel pressure at 45 line off, and set boost for about 17-18 pounds. I have 100 unleaded octane fuel in there too. I also have all the basic stuff, like high flow pump, adjustable wastegate, adjustable fuel regulator, cold air induction, exhaust, etc.... I disconected that orange wire to reset the computer, and fired up my car. it idled fine, but when I got intosome boost, my car did not move at all. up to bout 3-5 pounds, the car runs fine, but when I go about 1/2 throttle to full throttle, the boost raises very fast and my boost gauge bounces around 21 then it dropps back down to like 14 then bounces bac up again. But, the thing is, is that my car doesnot have ANY power, it sort of sems like I am just flooring it in neutral, even with high boost showing on my boost gauge, my cr does not make ANY power. I checked all my hoses and everything and tightened then all, thinking that my boost was escaping, but that didnot help. I did no get any knock with my scanmaster. I hope somene could give me some advice on what to do next. thanks alot. adam isadore
http://87buickgrandnational.homestead.com/adamsgn.html
 

·
Registered
Joined
·
67 Posts
Start by putting the old chip back in and see if the problems go away. Let us know.
 

·
Registered
Joined
·
1,693 Posts
I had to drive the car about 5 miles for the computer to learn the Thrasher.
It ran like a tractor until it learned.
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #4 ·
ok, I put my oldchip back in, which is an old conley mini mag street chip. left feul at 45 and turned my boost dwn about 2-3 pounds. now, boost pegs on 15, and then eases up to about 16.5 punds. it runs great with the conley mini mag, it pulls like it always has. hopes this helps out a little. thanks alot.
 

·
Registered
Joined
·
67 Posts
Well try driving it for 5 miles. I'm bettin you got ahold of a bad or damaged (bent pin ?) IC. Is it a stock, blue chip or MSD 50 Thrasher??
 
1 - 5 of 5 Posts
Top