Turbo Buick Forums banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
137 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Can anyone help or give me some advice on what to look for.
When under hard acceleration i get around 5.4 kr on the scanmaster. when i slowly accelerate i get as little as 1.9 or 0 kr. And every once in a blue moon i get 0 at hard accel.

The car i pretty new so im not sure on evey thing thats on it.

turbonetics cheetah turbo 10 psi boost
adj. fuel pressure reg. 41 no vac
completely stock fuel system
k&n
stock maf
3 inch downpipe with stock elbow
cat is on
atr headers
kenne bell intake plenum
i think its a 60mm throttle body
shift kit
fairly new plugs, new msd wires
new coil

if u need any info tell me and i will post it. Thanks guys :dunno: :usa:
 

·
Neverlift Society
Joined
·
2,293 Posts
1st thing that sticks out is your completely stock fuel system. A must is to upgrade to something like a Walbro 340 with a hotwire kit. Are you going by the stock boost gauge for the boost? If you are, your 10#'s of boost may be something like 20 as the stock gauge is not very accurate (usually). Also, check to make sure nothing is hitting like a downpipe to cause false knock. Other things could be the knock sensor torqued to tight, and I hope you're running premium fuel and not regular to save a few pennies. That should be enough to get you started. :D
 

·
Registered
Joined
·
2,347 Posts
if its an intermitant problem id check false knock areas first then go from there
 

·
Registered
Joined
·
137 Posts
Discussion Starter · #6 ·
fuel system is my next step. The chip i don't know, it was in the car when i bought it. there is nothing writen on it except GN-A and the false knock im also looking in to.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top